Farina tiedottaa

Toimintamme epidemia-aikana

Ristorante Farinassa otamme hygienia asiat aina vakavasti. Nyt kuitenkin muuttuneen korona tilanteen vuoksi olemme tarkentaneet omaakin toimintaamme entisestään.

Ravintolassa huoledimme nyt erityisesti kassalaitteiden, juomakaappien, aterimien, pöytien yms. säännöllisestä desinfioinnista yleisen siisteyden ohella. Asiakkalle on tarjolla käsidesin ohella mahdollisuus käsienpesuun ruokailun tai noudon yhteydessä.
Henkilökunnan ohjeistusta henkilökohtaisen käsihygienian osalta on entisestään painotettu jotta viruksen leviäminen saadaan mahdollisimman nopeasti talttumaan. Henkilökuntaamme on ohjeistettu pysymään kotona mikäli he sairastuvat tai lähipiirissä on muita sairastuneita joille he ovat voineet altistua.

Farina seuraa jatkossakin tarkasti viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Mahdollisista jatkotoimista ja muutoksista toimintaamme tai aukioloihin tiedotetaan jatkossa erikseen.

Tällä hetkellä palvelemme asiakkaitamme normaalien aukioloaikojen puitteissa ravintolassamme. Vaihtoehtoisesti voit verkkokauppamme farina.fi kautta tilata annokset myös suoraan kotiovelle.

Minimoidaan kontaktit

Mikäli maksat tilauksesi verkkomaksuna voimme minimoida asiakkaan ja kuljettajan välisen kontaktin. Mikäli kuulut riskiryhmään tai muuten haluat että toimimme näin, ilmoita siitä meille tilauksen yhteydessä lisätietokentässä, jolloin jätämme toimituksen oven taakse ja varmistamme etäämmältä että asiakas saa tilauksensa

Kiitos ymmärryksestänne!
t: Farina pojat